Op je gemak en met succes acquisitiegesprekken voeren

Op je gemak en met succes acquisitiegesprekken voeren

Oké, het is gelukt! Er staat een acquisitiegesprek in de agenda. Best spannend, het voelt toch als een soort sollicitatiegesprek. Bedenk je dat iemand niet zomaar met iedereen een gesprek in zijn ongetwijfeld overvolle agenda inplant. Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar hoe bereid je je voor? En hoe bouw je vervolgens het gesprek op, hoe krijg je vertrouwen? In deze dagtraining beantwoorden we al deze vragen. Ook leer je verschillende gesprekstechnieken, in theorie én praktijk.

Na afloop van deze training:

  • Weet je hoe je ontspannen en met succes een acquisitiegesprek voert;
  • Heb je geleerd hoe je meer goede relaties krijgt die je wat gunnen, zodat je als bedrijf uiteindelijk beter werk binnenhaalt.

Volg deze cursus als je…

In een bouwbedrijf werkt en technisch onderlegd bent. Ben je daarnaast iemand die commercieel graag een steentje bij draagt maar op dat vlak nog weinig ervaring heeft? Dan is deze training voor jou bestemd! Tijdens deze training ontwikkel je commerciële vaardigheden, leer je beseffen hoe belangrijk je ‘gunfactor’ is én word je minder afhankelijk van aanbestedingen.

Zo ziet de training eruit

Deze training is de derde uit een serie van vijf praktische eendaagse trainingen commerciële vaardigheden. In deze serie ontwikkel je alle vaardigheden om succesvolle project- en relatieacquisitie te plegen. ’s Ochtends behandelen we theorie. ’s Middags brengen we die theorie direct in de praktijk. Je gaat oefenen met een acteur en krijgt praktische feedback. Zo kom je bij het eerstvolgende acquisitiegesprek goed beslagen ten ijs!

Meer leren over marketing en acquisitie? Volg dan ook de overige vier trainingen in de serie commerciële vaardigheden.

Cursusinformatie

Datum, tijd en plaats n.t.b. op aanvraag
Doelgroep Technisch onderlegde medewerkers die graag commerciele vaardigheden opdoen.
Kosten leden € 495,00 excl. btw
Kosten niet-leden € 695,00 excl. btw

 

Geef je nu op voor deze cursus!

legend_contact
* Verplichte velden