Jouw ondernemingsplan in één dag!

Jouw ondernemingsplan in één dag!

Een bouwbedrijf is meer dan een verzameling projecten. Als je gericht aan de toekomst van je bedrijf wilt bouwen, heb je een plan nodig. Een plan waarin productie, commercie, financiën en personeel op elkaar zijn afgestemd. In deze dagcursus krijg je daar een bewezen model voor aangereikt door een docent die vele bedrijven in de bouw (weer) op de rit kreeg met een sterk plan.

Na afloop van deze cursus:

  • Heb je jouw ondernemersvisie uitgewerkt in een bewezen ondernemingsplan, waardoor je weet hoe je de ontwikkeling van je bedrijf kunt sturen en hoe je je aandacht moet verdelen;
  • Ga je naar huis met concrete acties om financiën, commercie, personeel en productie tot een samenhangend beleid te maken;
  • Heb je concrete handvatten om periodiek te toetsen – aan de hand van je ondernemersplan – of je op de goede weg zit.

Interessant voor…

Ondernemers in de bouw- en infrasector die meer grip willen krijgen op (de ontwikkeling van) hun bedrijf. Bouwers die naast de waan van de dag stil willen staan bij de toekomst en de grote lijnen. Ondernemers die daarvoor op zoek zijn naar een concreet bouwplan, een stip op de horizon en een concreet plan van aanpak om daar te komen.

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus duurt een hele dag. Lunch is daar uiteraard bij inbegrepen. Gedurende deze dag gaan we in op de verticale ontwikkeling van je onderneming: jouw strategie in tactiek en uitvoering. Ook gaan we in op de horizontale ontwikkeling, waarbij we stilstaan bij de onderlinge afstemming van productie, commercie, financiën en personeel. Dat doen we aan de hand van een bewezen model waarin je jouw eigen situatie, doelstellingen en acties kunt invullen.

Cursusinformatie

Datum, tijd en plaats 19 maart 2018
Doelgroep Ondernemers die grip willen krijgen op de ontwikkeling van het bedrijf
Kosten leden € 495,00 excl. btw
Kosten niet-leden € 695,00 excl. btw

 

Geef je nu op voor deze cursus!

legend_contact
* Verplichte velden