Management Leergang: ontwikkel je management skills!

Management Leergang: ontwikkel je management skills!

Wil jij als manager in de bouw-, infra- en installatiesector inspelen op maatschappelijke vraagstukken? Vraagstukken zoals verduurzaming van huizen en gebouwen, toekomstbestendig maken van infrastructuur en het gezond maken van scholen? Of digitalisering, vergrijzing en verstedelijking? En wil je tegelijkertijd werken aan je managementskills? Schrijf je dan in voor de Management Leergang!

Wat ga je leren?

Actuele ontwikkelingen in de bouw- en installatiesector staan in de Management Leergang centraal. Zo maakt het op innovatieve wijze inspelen met je bedrijf op de Bouwagenda - een nationaal innovatieprogramma voor de hele bouwsector - een belangrijk deel uit van het programma. In de Management Leergang maken we een combinatie tussen actuele bedrijfskundige kennis - gericht op de eigen sector - verandermanagement en innovatie, verbeteren van je managementskills en in teamverband werken aan een strategisch plan. In deze leergang word je bewust gedwongen over je eigen grenzen heen te kijken!

De leergang

Er zijn jaarlijks slechts 15 plekken beschikbaar voor deze unieke leergang waar zowel managers van bouw-, infra als installatiebedrijven aan kunnen deelnemen. De leergang bestaat uit een kick-off en vier blokken van twee aaneengesloten dagen, verdeeld over een periode van vijf maanden. Meer informatie over de opzet van de leergang klik HIER. Onze aanpak is geheel gericht op uw eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit.

Cursusinformatie

Datum, tijd en plaats Startdatum is 22 en 23 nov. Vervolgdata zijn: 7 dec'18 en voor 2019: 17 en 18 jan, 14 en 15 febr en 4 en 5 april
Doelgroep Managers die hun managementskills willen vergroten en in willen spelen op actuele ontwikkelingen.
Kosten leden € 4.950,- (excl.btw)
Kosten niet-leden € 6.950,- (excl.btw)

 

Geef je nu op voor deze training!

legend_contact* Verplichte velden