Spreek elkaar aan op onveilig gedrag!

Spreek elkaar aan op onveilig gedrag!

Veiligheid op de bouwplaats, het is de eerste prioriteit. Voor opdrachtgevers, maar ook voor opdrachtnemers. Niemand wil dat er ongelukken gebeuren. Toch blijkt in de praktijk dat er op het gebied van veiligheid nog veel te verbeteren valt. Een belangrijk aspect hierin is de onderlinge communicatie. Om open te kunnen communiceren moet je positieve en negatieve feedback kunnen geven én ontvangen. Maar niet iedereen durft feedback te geven en anderen geven hun mening wel erg recht voor z’n raap. Het is essentieel om elkaar op een juiste manier aan te spreken op veilig gedrag. In deze training leren medewerkers waarom aanspreken op (on)veilig gedrag zo belangrijk is, maar vooral: hoe ze effectief feedback kunnen geven en ontvangen.

Aan het einde van de training weet iedereen:
• Hoe ze een ander het beste kunt aanspreken;
• Hoe ze om moeten gaan met feedback.

Interessant voor…

Stuur medewerkers die direct in aanraking komen met veiligheidsaspecten naar deze training. Denk daarbij aan bouwplaatsmedewerkers in al hun verschillende rollen, zowel de bouwers zelf als hun leidinggevenden.

Zo ziet de training eruit

Tijdens het programma leren medewerkers eerst over het belang van veiligheid en elkaar aanspreken op onveilig gedrag. Vervolgens gaan ze in de praktijk aan de slag. Zo leren je medewerkers door te oefenen met een trainingsacteur en komen ze erachter wat het verschil is tussen corrigerende en constructieve feedback. Vervolgens leren ze de vier stappen die horen bij het geven van feedback.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie?

Een Incompany training heeft de voorkeur. Vraag naar onze Incompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252166

Trainingsinformatie

Datum, tijd en plaats Incompany heeft hier de voorkeur, meer informatie? mail naar: academy@bouwendnederland.nl
Doelgroep Medewerkers die in aanraking komen met de veiligheidsaspecten.
Kosten leden
Kosten niet-leden

 

Geef je nu op voor deze training!

legend_contact
* Verplichte velden

Inschrijven voor deze training