Werken met buitenlandse arbeidskrachten

Werken met buitenlandse arbeidskrachten

De opengestelde markt zorgt voor een diversiteit aan arbeidskrachten op de bouwplaats. Heb jij te maken met buitenlandse arbeidskrachten? Of ben je benieuwd naar het verschillen tussen het inhuren van krachten van binnen en buiten de EER? Of wil je alles weten over notificatieprocedures en de Nederlandse belastingplicht? In een halve dag ben je helemaal op de hoogte.

Na afloop van de training heb je inzicht in...

  • Grensoverschrijdend inhuren en inlenen;
  • Het verschil tussen het inhuren van medewerkers van binnen en buiten de EER;
  • Verschillende wetten rondom het detacheren van buitenlandse arbeidskrachten.

Interessant voor…

Deze training is interessant voor medewerkers P&O, inkopers, vestigingsmanagers en (hoofd) administratief medewerkers die willen weten waar ze mee te maken krijgen bij het inhuren van arbeidskrachten uit het buitenland.

Zo ziet de training eruit

Tijdens de training doe je veel theoretische kennis op. Zo leer je over tewerkstellingsvergunningen, notificatieprocedures en de Nederlandse belastingplicht. Ook kom je meer te weten over de wet ketenaansprakelijkheid, toepassing cao, sociale verzekeringen en de invloed van Wet DBA (buitenlandse zzp’ers). Daarnaast is er voldoende ruimte om actief mee te doen, mee te praten en eigen problemen uit de praktijk in te brengen.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie?

Dat kan! Vraag naar onze Incompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252166 of via academy@bouwendnederland.nl

Cursusinformatie

Datum, tijd en plaats Zie onderstaande data in de verschillende regio's
Doelgroep Medewerkers P&O, inkopers, vestigingsmanagers en (hoofd) administratief medewerkers die willen weten waar ze mee te maken krijgen bij het inhuren van arbeidskrachten uit het buitenland.
Kosten leden € 279,00 (excl. btw)
Kosten niet-leden € 379,00 (excl. btw)

 

Geef je nu op voor deze training!

legend_contact
* Verplichte velden