MBA in één dag! incl. extra dag

MBA in één dag! incl. extra dag

Seminar met Ben Tiggelaar.

Vernieuwd programma!

Voor de komende editie is Ben Tiggelaar terug naar de tekentafel gegaan om het programma te innoveren. Primaire focus: wat zijn de vragen waar managers, ondernemers en professionals wakker van liggen? En wat zijn de antwoorden hierop van de beste denkers aller tijden?

Bekijk de terugblik van MBA in één dag 2018 »

Je beste tijdsinvestering in jaren

In ‘MBA in één dag’ scheidt Ben het kaf van het koren. Wat zijn de ‘fundamentals’ in leiderschap, organisatie, strategie en verandering? Maar ook: wat zijn de nieuwe inzichten die je echt moet kennen? Over welke trends leer je op de beste business schools in de wereld? Ben Tiggelaar zet het voor je op een rij. In één dag.


Direct toepasbaar...morgen!

Meer dan 17.600 managers namen inmiddels deel aan dit seminar. Hun belangrijkste conclusie: hier kan ik écht iets mee. Nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe energie en heel veel praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Ze zullen ‘op de zaak’ weten dat je bij ‘MBA in een dag’ bent geweest!

Heb je interesse en ben je lid?

Je kunt hieronder aangeven als je interesse hebt in het seminar met Ben Tiggelaar + de extra dag (verzorgd door Bouwend Nederland). Programma van deze extra dag komt binnenkort beschikbaar.

Trainingsinformatie

Datum, tijd en plaats data voor 2019 volgt
Doelgroep
Kosten leden € 995,- excl. btw
Kosten niet-leden n.v.t.

 

Geef je nu op voor deze training!

legend_contact
* Verplichte velden

Inschrijven voor deze training