BIM: 3D-modelleren is de toekomst!

BIM: 3D-modelleren is de toekomst!

Eén van de vernieuwingen in de bouwsector is de manier waarop projecten ontworpen en getekend worden. BIM – Bouw Informatie Model, een digitale weergave van de functionele en fysieke eigenschappen van een bouwwerk - is één van de belangrijkste en meest invloedrijke veranderingen, deze vraagt om een geheel andere werkwijze. Wil je als bedrijf meegaan in deze ontwikkeling en wil je weten wat daarvoor nodig is? Volg dan deze cursus.

BIM voor directeuren en projectmanagers

Als projectleider of manager heb je te maken met veranderingen in de bouwsector. Deze dagcursus geeft je inzicht in de verschillende mogelijkheden, workflows en standaarden die nodig zijn als je te maken krijgt met BIM. Met deze inzichten kun je vervolgens je onderneming zo organiseren dat je straks voorop loopt!

Na het doorlopen van deze training:

  • Weet je precies wat BIM inhoudt, hoe het proces eruit ziet en wat de gevolgen van BIM zijn op je organisatie;
  • Kun je interne of externe partijen aansturen op het maken van een Bouw Informatie Model;
  • Hanteer je de juiste standaard vastleggen in een BIM protocol;
  • Weet je hoe je op verschillende manieren informatie inwint én deelt binnen je team.

Deze cursus is interessant voor managers of projectleiders die hun werk verschillende partijen aansturen. Voor managers die BIM correct willen toepassen en willen weten hoe BIM het traditionele proces beïnvloedt.

Zo ziet de cursus eruit

BIM is niet alleen virtueel bouwen, maar ook een procesverandering. Tijdens de training leer je hoe dit proces eruit ziet en welke functionele veranderingen er voor je zijn. Hoe je de juiste standaard hanteert en vastlegt in een BIM-protocol, welke voordelen een juiste standaard biedt en met welke documenten je rekening moet houden.

Cursusinformatie

Datum, tijd en plaats n.n.t.b.
Doelgroep Managers of projectleiders die BIM correct willen toepassen.
Kosten leden € 349,- excl. btw
Kosten niet-leden € 599,- excl. btw

 

Geef je nu op voor deze cursus!

legend_contact
* Verplichte velden