Winnen met EMVI-aanbestedingen - gemiddelde waardering = 8,0!

Winnen met EMVI-aanbestedingen - gemiddelde waardering = 8,0!

In deze driedaagse cursus voor opdrachtnemers leer je de do’s en dont’s van trefzekere, economisch meest voordelige aanbestedingen. Zo leer je hoe je kosten en tijd kan besparen door te investeren in kansrijke opdrachten. Daarnaast krijg je de juiste tools aangereikt om meer winst uit je relaties te halen en leer je bouwen aan uitmuntende referenties. Ook leer je procesvernieuwingen toe te passen die vaak zeer hoog scoren op EMVI-criteria en ook nog eens kostenbesparend zijn.

Als je deze cursus hebt gevolgd weet je hoe je:

  • Jouw successcore op EMVI-aanbestedingen kunt verhogen;
  • Offertekosten kunt verlagen;
  • De klanttevredenheid kunt verhogen tijdens én na de aanbesteding.

Interessant voor…

Deze cursus is bedoeld voor directeuren of managers die bij een bouwonderneming de (mede)verantwoordelijkheid dragen voor aanbestedingen, contacten met opdrachtgevers en contractmanagement met opdrachtgevers.

Zo ziet de workshop eruit

Winnen met EMVI-aanbestedingen is een driedaagse cursus die bestaat uit een formule waarbij je niet alleen leert, maar vooral ook implementeert. Voor een optimaal resultaat werken wij met (online) e-learning en (offline) bijeenkomsten. Tijdens de drie plenaire bijeenkomsten leer je de technieken en de tools. Via e-learning en individuele coaching kom je erachter hoe je het geleerde kan toepassen in jouw bedrijf.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie?

Dat kan! Vraag naar onze Incompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137

Ervaringen van deelnemers

Earl Kemp, Balm BV:

Deze training (cursus) was voor mij een echte eyeopener. Ik kreeg de juiste tools aangereikt om de klantvraag te doorgronden en deze centraal te stellen in onze offerte. Het bestek en de daarop te baseren prijs is maar de top van de ijsberg. Waar het werkelijk om draait? De vertaling van uiteindelijke klantwens in een oplossing. Dát gaat ons winnend onderscheiden!

Cursusinformatie

Datum, tijd en plaats volgt
Doelgroep Directeuren en managers die verantwoordelijk zijn voor aanbestedingen
Kosten leden € 1.199,00 excl. btw
Kosten niet-leden € 1.699,00 excl. btw

 

Geef je nu op voor deze cursus!

legend_contact
* Verplichte velden