Bouwend Nederland Advies

Het team specialisten van Bouwend Nederland Advies biedt de leden van Bouwend Nederland concrete ondersteuning bij hun bedrijfsvoering. Elke werkdag kunnen individuele leden contact opnemen voor een deskundig, praktisch en kosteloos advies over uiteenlopende kwesties en onderwerpen. Het toepassen van de CAO, een toelichting op het verlaagde btw-tarief, de weerverletregeling, het aanbestedingsrecht of de regels op het gebied van ketenaansprakelijkheid.

Bel ons met uw vraag op 079 - 3 252 250 of
stuur een mail aan advies@bouwendnederland.nl.

De adviseurs zijn thuis in de wereld van de bouw- en infrabedrijven. Naast het beantwoorden van vragen en het adviseren van individuele leden stellen de adviseurs modelcontracten en –overeenkomsten op en worden over veel onderwerpen ledenbrochures en notities samengesteld. Al deze informatie en publicaties kunt u op elk gewenst moment van de dag raadplegen en downloaden via de rubriek Praktijk.

Betaalde dienstverlening

Soms is een duidelijk antwoord alleen niet voldoende en is het nodig om namens uw bedrijf (juridische) correspondentie te voeren. Of u overweegt een arbitrage aan te spannen tegen een klant die weigert te betalen. Ook in dergelijke situaties kunt u een beroep doen op de ervaren juristen van Bouwend Nederland Advies.

Concurrerend tarief

Voor de juridische dienstverlening rekenen wij een sterk concurrerend uurtarief van € 110,-. Voor aanvang van de procedure wordt een reĆ«le inschatting gemaakt van het tijdsbeslag en de werkzaamheden gaan pas na uw instemming van start. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Rechtsgebieden

Op dit moment nemen we met name dossiers op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht in behandeling. Heeft u een dossier op een ander rechtsgebied dat u graag uit handen wilt geven? Neem dan contact met ons op. Kunnen wij uw dossier niet behandelen, dan brengen wij u in contact met een relatie uit ons netwerk van kennispartners.

Het team van Bouwend Nederland Advies is elke werkdag bereikbaar via T (079) 325 2250 of stuur een e-mail naar advies@bouwendnederland.nl