Afdeling Veluwestreek

Afdeling Veluwestreek

De afdeling Veluwestreek is gesprekspartner richting gemeenten en behartigt uw belangen op lokaal niveau. Bij ons kunt u collega's ontmoeten en praktijkervaring uitwisselen. Op de foto het bestuur, van links naar rechts: Wout van Dijk, Nard Wemes, Thea Vink, Herman van der Linden en Saskia Roest (Jasper Aalten ontbreekt).

dinsdag 25 september 2018 - Hof van Putten

Voor deze vergadering is Rob de Groot van BouwGarant uitgenodigd als spreker. Hij zal uitleg geven over de organisatie BouwGarant, over de toegevoegde waarde van BouwGarant voor ons als aannemers en ingaan op de actuele problematiek.

Een ander belangrijk agendapunt voor deze vergadering is de voortgang van de samenwerking met Bouwmensen rondom het traject om jongeren enthousiast te maken voor de bouw. Intussen zijn er gesprekken gevoerd met Corlaer College in Nijkerk en met Groevenbeek in Putten. We willen u hierover graag bijpraten.

Vrijdag 5 oktober 2018 excursie met partners!

Verzamelen om 16 uur bij De Zwarte Boer in Leuvenum. Wandelen met Ko de Boswachter en daarna heerlijk dineren.

De ledenvergaderingen van 28 november 2018 vervalt. In plaast van deze ledenvergadering nemen we deel aan de Regiodag Gelderland. Het is nog niet bekend waar/wanneer deze gehouden wordt.  

Activiteitenplan 2018

Presentaties tijdens de ledenvergaderingen:

Ledenvergadering 26 september 2017:Presentatie Bouwmensen

Ledenvergadering 12 mei 2017: Presentatie Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen

Ledenvergadering 14 februari 2017: Presentatie Hessel Heins-Wunderle over de Tweede Kamerverkiezingen Presentatie Saskia Roest - Getting things done 

Ledenvergadering 15 november 2016: Presentatie Richard Beldman en Annet de Wit (Meeus)