Feiten & Cijfers

BouwActueel

Samen met het EIB brengt Bouwend Nederland op www.bouwendnederland.nl/bouwactueel alle relevante economische markt- en bedrijfsvoeringsinformatie voor leden bijeen. De website biedt inzicht in recente ontwikkelingen, prognoses en kengetallen bedrijfsvoering. Dit betreft zowel landelijke informatie als informatie voor uw regio. Ga direct naar www.bouwendnederland.nl/bouwactueel.

BouwActueel Kwartaalbericht - Kwartaal 3

Bekijk nu de meest recente bouwcijfers voor uw eigen regio in het BouwActueel Kwartaalbericht. Download hier het kwartaalbericht voor uw regio:

 

Vergelijk bedrijfsprestaties

BouwActueel biedt verder de mogelijkheid om uw bedrijfsprestaties te vergelijken, voor algemene kosten, bedrijfseconomische resultaten en arbeidsgerelateerde onderwerpen zoals ziekteverzuim. Onder de knop Benchmark vindt u infographics en vergelijkingstools waarmee u in één oogopslag ziet of uw bedrijf beter of slechter presteert dan de concurrent.

Kijk op www.bouwendnederland.nl/bouwactueel voor meer informatie, lees de brochure Altijd op de hoogte met BouwActueel of bekijk de onderstaande video.

Meer informatie

Heeft u vragen over BouwActueel, neem dan contact op met Wim Schreurs via w.schreurs@bouwendnederland.nl of bel naar 079 3 252 2112.