Maxime Verhagen over ...

'Ruimte voor wonen, werken en ontspannen in de toekomst begint nu!'

Maxime Verhagen

Gemeenten hebben voor hun bewoners de sleutel in handen voor voldoende en plezierige ruimte om te wonen, werken en te ontspannen. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen richten wij ons op de (nieuwe) politici want zij bepalen na maart 2018 het beleid in de regio. Zij maken straks het verschil. Samen met hen willen we bouwen aan een beter Nederland! Te beginnen in de gemeente!

In de raadszalen worden de komende tijd knopen over zaken doorgehakt die belangrijk zijn: wonen, werken, reizen en ondernemen. Elk lid van Bouwend Nederland weet heel goed dat het juist op lokaal niveau moet gebeuren. Deze ondernemers denken graag mee over oplossingen. Want er kan zoveel meer als de kennis uit onze sector goed benut wordt.

Dagelijks ervaren wij in de praktijk wat burgers nodig hebben. Goed onderhouden wegen voor een goede mobiliteit. Voldoende, betaalbare en energiezuinige woningen om prettig te kunnen wonen, nu en in de toekomst. Gezonde en duurzame scholen om geconcentreerd te kunnen leren en werken. Daarom roepen we u op: maak de weg vrij en investeer weer in uw gemeente. De huidige wetgeving laat zoveel meer toe dan u denkt. En benut onze kennis bij het aanbesteden zodat u waar voor uw geld krijgt. Als Bouwend Nederland laten we graag kansen zien en bedenken we oplossingen voor de vraagstukken in uw regio want de bouw maakt het!