Jong Bouwend Nederland

Welkom bij Jong Bouwend Nederland! Wij geloven dat de basis voor vernieuwing in de keten ligt bij het voorbereiden van jonge leidinggevenden op taken, die voortvloeien uit hun managementtaak. Natuurlijk willen we graag onze mooie sector verder ontwikkelen. Kennisuitwisseling en netwerken zijn daarbij van enorm belang. Lees er meer over in onze brochure.

Als ondernemer of manager loop je dagelijks tegen vragen en problemen aan waarvoor niet altijd een duidelijke oplossing voorhanden is. Jong Bouwend Nederland biedt een platform waar jonge (aankomende) managers en (aankomende) directeuren van lidbedrijven elkaar ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen. Word daarom vandaag nog lid van Jong Bouwend Nederland.

Waarom zou je lid worden?

  • Je netwerk vergroten en verdiepen
  • Je kennis en vaardigheden vergroten
  • Je mening laten horen
  • Jouw toegang tot andere (jongeren) groeperingen

Kosten lidmaatschap

contributie voor het JBN-lidmaatschap bedraagt € 100,- per jaar.

Voorwaarden lidmaatschap

Jong Bouwend Nederland is een platform voor diegene die werkzaam is binnen een lidbedrijf van Bouwend Nederland, 40 jaar of jonger is en binnen het bouw- of infrabedrijf een managementtaak heeft of zich op een leidinggevende functie voorbereidt. Deelnemers van Jong Bouwend Nederland hebben een bouw- en/of infrabrede interesse. Je bent bereid om te leren, zowel via de aangeboden tools, als ook van elkaar. Je wordt na goedkeuring in de regio ingedeeld, waarbinnen het lidbedrijf statutair is gevestigd, of haar hoofdvestiging heeft. Op verzoek kan je ook ingedeeld worden bij een kern van Jong Bouwend Nederland.

Klik hier voor het reglement van Jong Bouwend Nederland.