ArboNed/ArboDuo nodigt u uit voor de webinar “Trends en ontwikkelingen RIE”

Door Roeland Contzé , 09 juni 2015

Tijdens een 45 minuten durende webinar, op 16 juni a.s. om 09.00 uur, krijgt u inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen van de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE), aangevuld met cases uit de praktijk. Belangrijk, omdat de RIE inzicht geeft in de mogelijke arbogevaren en gezondheidsrisico’s.

Gastspreker is Rien van de Laar, gecertificeerd Hogere Veiligheidskundige en Kerndeskundige Arbowet. Zijn specialisaties zijn onder andere risicomanagement met web-based instrumenten en branchespecifieke trainingen, waaronder de Toolbox-Carrousel. Hij wil zijn kennis graag met u delen.

Tijdens het webinar komt u meer te weten over:

  • De nieuwste digitale tools
  • De integrale aanpak van arbeidsomstandigheden: het combineren van de resultaten van de Risico-inventarisatie en -evaluatie, het Preventief Medisch Onderzoek én verzuimcijfers
  • De rol van de inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en de impact op uw organisatie
  • Gedurende het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen. Deze worden dan door onze experts of presentator beantwoord.

Aanmelden
Als u zich wilt aanmelden kunt u een account aanmaken en u vervolgens inschrijven. U kunt de webinar bekijken via de pc, laptop of tablet (de gratis app hiervoor is te downloaden in de Appstore en de Google Play Store).

Kosteloos
Omdat we het belangrijk vinden dat bedrijven hun medewerkers de beste bescherming geven tegen mogelijke gezondheidsrisico’s, (het is bewezen dat medewerkers daardoor energieker en productiever zijn), biedt ArboNed/ArboDuo de webinar graag kosteloos aan.

Klik hier om u direct aan te melden. Voor eventuele vragen over de aanmelding kunt u contact opnemen met gert.jan.klanderman@arboned.nl / 06 12998549.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen