Ervaar nu zelf de nieuwe Renault Espace & Kadjar op een locatie naar keuze

Door Roeland Contzé , 09 juni 2015

Ervaar nu zelf de nieuwe Renault Espace & Kadjar op een locatie naar keuze

Renault biedt u graag de mogelijkheid om als één van de eersten met de nieuwe Espace en Kadjar te rijden, tijdens de Renault Fleets Sales Espace & Kadjar VIP Experience.

Gedurende één uur maakt u, met een door Renault opgeleide specialist, een rit met de Espace en/of Kadjar. Tijdens deze VIP Experience ervaart u alle eigenschappen van deze bijzondere auto’s, zoals het Multi-Sense®-systeem en 4Control. De nieuwe modellen worden geroemd om hun comfort en unieke verschijning. De VIP Experience vindt plaats op een door u aangegeven datum en tijdstip, vanaf een door u gekozen locatie, bijvoorbeeld op kantoor of thuis, de keuze is aan u. 

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe modellen? Kies een datum in de periode van 16 t/m 30 juni en schrijf u in voor de Espace & Kadjar VIP Experience. Prodrive (partner van Renault) zal contact met u opnemen om uw afspraak definitief vast te leggen.

Voor zowel de nieuwe Renault Espace als de Kadjar kunnen leden van Bouwend Nederland, naast uitstekende service, rekenen op een korting van 13%. Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel met Renault op onze website.

Wij wensen u veel plezier tijdens de Renault Espace & Kadjar VIP Experience!Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen