Nu 25% korting op CAT-phone

Door Roeland Contzé , 25 juni 2015

Nu 25% korting op CAT-phone

Stevig en robuust, daar staan de producten van CAT (Caterpillar) bekend om. De Bouwend Nederland helpdesk telefonie, uitgevoerd door sTn dienstencentrum heeft speciaal voor de leden van Bouwend Nederland 25% korting kunnen bedingen op de CAT Phones.

Met de IP67 certificering zijn de CAT Phones volledig stofdicht en waterbestendig tot een maximum diepte van 1 meter tot dertig minuten. Ook kunt u de CAT Phones gerust laten vallen tot een hoogte van 1.80 meter zonder enige schade aan het toestel op te lopen, mede dankzij het krasbestendige scherm. Uitermate geschikt dus voor op de bouwplaats of in ruige omgevingen.

Los van het feit dat de CAT Phones stevig, robuust en tegen een stootje kunnen zijn ze ook nog ideaal voor het regelen van de dagelijkse zaken zoals bellen, mailen en internetten. De CAT S50 biedt zelfs ondersteuning voor het snelle 4G netwerk, waarbij u razendsnel kunt internetten. Is mailen en internetten niet noodzakelijk? Dan is de CAT B100 een aanrader.

Kortom; de CAT Phone presteert en blijft presteren in de meest extreme omstandigheden en Leden van Bouwend Nederland profiteren van maar liefst 25% korting en een gratis CAT autolader.

Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel telefonie op onze website of klik hier om direct te profiteren van deze unieke CAT actie.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen