Veel gestelde vragen CAT Phone

Door Roeland Contzé , 06 juli 2015

Veel gestelde vragen CAT Phone

De Bouwend Nederland helpdesk telefonie, uitgevoerd door sTn dienstencentrum heeft speciaal voor de leden van Bouwend Nederland 25% korting kunnen bedingen op de CAT Phones. Onderstaand treft u de meest gestelde vregen rondom de Cat Phone

Ik ben op zoek naar een mobiele telefoon die bestand is tegen stof en vuil op de bouwplaats.
In het aanbod van mobiele telefoons zijn toestellen, waaronder CAT Phone, opgenomen die uitermate geschikt zijn voor gebruik in de meest extreme omgevingen welke o.a. voldoen aan de kenmerken: stoot-, val-, stof- en waterbestendig. Voor meer informatie over deze toestellen kunt u contact opnemen met de helpdesk.

Zijn deze toestellen ook te combineren met een mobiel abonnement?
Uiteraard, u kunt losse toestellen bestellen maar ook combineren met een nieuw abonnement of verlenging. In veel gevallen zijn deze toestellen in combinatie met een nieuw abonnement of verlenging zelfs gratis of tegen een kleine vergoeding te verkrijgen.

Ik heb een CAT Phone, waar kan ik terecht voor servicegarantie?
De service voor uw CAT Phone verloopt via de leverancier. Indien u het toestel via de Bouwend Nederland helpdesk telefonie heeft aangeschaft kunt u contact opnemen met sTn Dienstencentrum op telefoonnummer 0348 495 041 of bouwendnederland@stn.nl

Hoe beheer ik mijn CAT Phone?
CAT (Caterpillar) is succesvol over de hele wereld, kijk op: http://www.catphones.com/en-gb/support/ voor het beheer van uw CAT Phone.
Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen