Vraag alvast uw collectiviteitnummer aan voor de Bouwend Nederland Zorgverzekeringen

Door Roeland Contzé , 01 september 2015

Vraag alvast uw collectiviteitnummer aan voor de Bouwend Nederland Zorgverzekeringen

De mantelovereenkomst tussen Bouwend Nederland en Zilveren Kruis Achmea en Avero Achmea biedt werkgevers en werknemers en hun gezin ook in 2016 een collectieve ziektekostenverzekering tegen zeer scherpe premies en extra bouw specifieke dekkingen.

Uit diverse vergelijkingstools komen de verzekeringen van Zilveren Kruis Achmea en Avero Achmea als zeer scherp naar voren waarbij u en uw medewerkers via het collectief van Bouwend Nederland nog eens een extra korting krijgen op de premie. De collectieve zorgverzekering kost u niets en is een goede aanvulling op uw arbeidsvoorwaarden.

Jaarlijks zien wij aan het eind van het jaar een extra stroom aan informatieaanvragen en kan er vertraging ontstaan bij de aanvraag van het collectiviteitnummer. Wij willen u er dan ook op attent maken dat u niet tot het eind van het jaar hoeft te wachten met de aanvraag van het collectiviteitnummer.

Kijk voor meer informatie over de zorgmantel met Zilveren Kruis Achmea en Avero Achmea op de betreffende dossierpagina op onze website of vraag direct een collectiviteitnummer aan via het aanmeldformulier collectieve zorgmantels.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen