Nationale Duurzame Huizenroute: 7 en 14 november

Door Helen Visser , 17 september 2015

Nationale Duurzame Huizenroute: 7 en 14 november

Particulieren die nadenken over verduurzaming van hun woning zijn geïnteresseerd in ervaringen van andere huiseigenaren. Wat hebben zij aan maatregelen genomen? Hoe hebben zij het geregeld? Wat is de verwachte opbrengst?

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route stellen in heel Nederland vele huiseigenaren hun duurzame huis open. Kent u een particulier (wellicht een klant) die het leuk vindt anderen op weg te helpen met de verduurzaming van hun woning, of heeft u zelf een woning die u wilt laten zien? Meldt uw woning dan aan via www.duurzamehuizenroute.nl.

De Duurzame Huizen Route op zaterdag 7 en 14 november 2015 biedt huiseigenaren de mogelijkheid andere huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In een ongedwongen sfeer is er alle tijd om vragen te stellen.

Doelgroep zijn particulieren die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van hun huis en een comfortabeler woning. Of particulieren die een verbouwing aan het plannen zijn en daarbij ook kijken naar energiebesparende mogelijkheden. Zij kunnen hun vragen stellen aan een huiseigenaar met een duurzame woning en ervaringen uit de eerste hand horen.

Voor meer informatie of het aanmelden van een woning kijk op: www.duurzamehuizenroute.nl


DUURZAAMHEID ENERGIEZUINIGE BESTAANDE BOUW

Over de auteur

H. (Helen) Visser

Accountmanager