Bij Lyreco is groen niet alleen groen, maar ook goedkoper

Door Roeland Contzé , 29 september 2015

Lyreco, partner ledenvoordelen op het gebied van kantoor artikelen, heeft duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer hoog op de prioriteitenlijst staan. Het zeer brede assortiment groene artikelen is door de constante ontwikkelingen nu nog interessanter.

Lyreco heeft o.a. het doel zijn CO2-emissies van de activiteiten in 5 jaar met 20% te verminderen. Om dit te realiseren zijn er vele initiatieven genomen. Zo zijn er milieuvriendelijke bestelwagens aangeschaft, worden er rijopleidingen aan personeel gegeven (‘EcoDriving’), wordt er uitsluitend geleverd in 100% gerecycleerde dozen, wordt er klimaatneutraal geleverd en zijn vorig jaar 5.000 m2 zonnepanelen geplaatst op het distributiecentrum.

Bij al deze activiteiten zijn er steeds drie terugkerende pijlers

1. Bescherming van het milieu
2. Sociale verantwoordelijkheid
3. Economische successen dankzij een milieuvriendelijk productassortiment

De laatste, een milieuvriendelijk productassortiment, wordt constant uitgebreid en verbeterd en hier kunt u van mee profiteren. Door over te stappen op groene producten helpt u niet alleen mee aan een beter milieu, u bespaart ook nog eens op de kosten want groen is niet alleen groen maar ook een goedkoper alternatief voor uw meest gebruikte kantoorartikelen.

Kijk, vergelijk en profiteer!

Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel met Lyreco op onze website of klik hier voor een overzicht van alle groene producten.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen