Prima herfstweer maar wat brengt de winter?

Door Roeland Contzé , 29 september 2015

Prima herfstweer maar wat brengt de winter?

De blaadjes aan de bomen verkleuren, de zomer is ten einde en al zijn de temperaturen nog zacht en zien we regelmatig de zon, we hebben geen garantie voor een zachte winter.

Helaas kunnen we niet in de toekomst kijken, dus is het van belang na te denken over de risico’s van een eventuele strenge winter.

De weerverletdekking van CelsiusPro biedt u de mogelijkheid u in te dekken tegen de financiële gevolgen van (langdurige) ongunstige weersomstandigheden.

3% Ledenvoordeel
Leden van Bouwend Nederland ontvangen een korting van 3% op de genoemde premies. Bent u lid van de Vereniging van Waterbouwers of de Aannemersfederatie, dan ontvangt u ook de Bouwend Nederland ledenvoordeel korting.

Maatwerk via de website
Heeft u behoefte aan een kortere dekkingsperiode of een andere temperatuurnorm? Via de website kunt u een offerte op maat maken, waarbij u meerdere offertes kunt doorrekenen die het best passen bij uw behoefte. Ook kunt u hier de brochure downloaden en veel gestelde vragen bekijken.

5% No-payout regeling
Indien in het door u gekochte certificaat op de einddatum geen waarde is opgebouwd, ontvangt u een tegoedbon ter waarde van 5% van de betaalde premie. Deze tegoedbon heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na afloop van het certificaat en is uitsluitend in te wisselen bij aanschaf van een volgend weercertificaat. Deze tegoedbon is niet overdraagbaar aan.


Kijk voor meer informatie over de weerverletdekking CelciusPro op onze website. Of vul direct het aanvraagformulier standaard weercertificaat in.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen