Tango, constructief samenwerken

Door Roeland Contzé , 13 oktober 2015

Tango, constructief samenwerken

De Bouwer & Partners en AT Osborne bundelen hun expertise in Tango, een ontwikkelprogramma voor constructief samenwerken in bouwprojecten. Hierin leren opdrachtnemers en opdrachtgevers van en met elkaar meer winst uit bouwprojecten te halen.

Tijdens de preview van Tango op 24 september kregen opdrachtgevers en opdrachtnemers in het sfeervolle koetshuis van AT Osborne in Baarn een voorproefje van het programma.

De sleutel tot succesvolle samenwerking in projecten zit in een goede balans tussen structuur en cultuur. En de bereidheid van opdrachtnemers én opdrachtgevers om van elkaar te leren. Tango, een ontwikkelprogramma voor constructief samenwerken in bouwprojecten, biedt beide partijen een unieke kans dit leerproces samen te doorlopen.

Tango training biedt u als opdrachtnemer een unieke kans dit leerproces samen met de opdrachtgever te doorlopen. Het programma start met een individuele intake om uw persoonlijke leerdoelen te inventariseren. Vervolgens doorloopt u met een groep van maximaal 20 deelnemers in ruim een half jaar een traject van 6 modules. De eerste module start 6 & 7 november a.s. Klik hier voor het gehele programma.

De kosten voor dit trainingsprogramma bedragen normaal € 5.950,-. (incl. lesmateriaal, eten en drinken en 2 overnachtingen op centrale locaties in het land). Als deelnemer aan de eerste groep ontvangt u een introductiekorting van € 1.000,-. Leden van Bouwend Nederland profiteren daar bovenop van nog eens 10% ledenvoordeel.

Klik hier voor meer informatie of om u direct in te schrijven.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen