Bestel toners bij Lyreco en ontvang een gratis printer met 3 jaar service!

Door Roeland Contzé , 27 oktober 2015

Bestel toners bij Lyreco en ontvang een gratis printer met 3 jaar service!

Bouwend Nederland heeft al jaren een ledenvoordeelcontract met Lyreco. Hiermee kunt u flink besparen op uw kantoorartikelen, veel leden maken hier gebruik van. Daarnaast kunt u nu ook profiteren van een najaarsactie waarbij u een gratis printer met 3 jaar service ontvangt bij bestelling van toners.

Lyreco biedt een uniek concept aan in samenwerking met Ricoh. Dit concept, Simply Print It, geeft u een printer inclusief 3 jaar service. U betaald hier een eenmalige ‘start up fee’ voor. U ontvangt vervolgens 3 jaar lang service en onderhoud op de printer. In die periode dient u de toners die u verbruikt bij Lyreco aan te schaffen. Tot het einde van het jaar ontvangt u via het ledenvoordeel van Bouwend Nederland een exclusief aanbod waarbij u bij bestelling van de bijbehorende toners niets betaald voor de printer!
Zo heeft u dus al voor €95 een mono laserprinter + zwarte toner + 3 jaar service!

Voordelen ten opzichte van de normale aanschaf van een printer:

  • Snel: U heeft de printer en toners altijd de volgende werkdag bij u op kantoor.
  • Gemakkelijk: Bestellen kan online (webshop of app) of via de klantenservice.
  • Geen onverwachte kosten: Met 3 jaar service hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten. U betaald alleen wat u print.
  • Geen vastgesteld volume: U heeft geen minimale afnameverplichting. U besteld alleen toners wanneer dit nodig is.
  • Geen investering: Of u nu 1 printer nodig heeft, of al uw medewerkers van een printer wilt voorzien, Lyreco levert u gratis de printer(s).
  • Geen zorgen: Is er een defect aan de printer? Lyreco zorgt binnen 24 uur dat de printer weer werkt of dat er een nieuwe printer staat.
  • Ecologisch alternatief: Met de Geljet technologie biedt Lyreco een duurzame oplossing welke ook financieel zeer aantrekkelijk is.

Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel met Lyreco en meer informatie over Simply Print It op onze website.

Wilt u direct gebruik maken van deze actie? Stuur dan een mail met uw contactgegevens naar bouwendnederland@lyreco.com met als onderwerp: ‘gratis printer’ en een medewerker van Lyreco neemt contact met u op.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen