CycloMedia organiseert Met het oog op de toekomst

Door Roeland Contzé , 29 oktober 2015

CycloMedia organiseert Met het oog op de toekomst

CycloMedia, partner ledenvoordelen, organiseert op 18 november “Met het oog voor de toekomst”. Het evenement over inzicht in de veranderende buitenruimte. Hoe kunnen we de uitdagingen van vandaag het hoofd bieden? Leer van de oplossingen en toepassingen in de markt en welke technologische innovaties hieraan bijdragen.

2 bijzonder interessante keynote sprekers
Bas Eenhoorn, dé digicommissaris van Nederland, en Annemarie Jorritsma, Eerste Kamerlid en voormalig vice premier. Binnen hun eigen discipline zijn zij beiden van enorme toegevoegde waarde op de materie waar u dagelijks mee te maken heeft.

Daarnaast komen ook de gebruikers aan het woord door hen te laten vertellen hoe en waarom zij gebruik maken van de beelden van CycloMedia en welke oplossingen en voordelen dit hen biedt.
Tevens neemt Cyclomedia u mee in de innovatieve wereld en hoe zij de toekomst zien, met o.a. de ontwikkelingen op het gebied van 3D.

U bent van harte welkom op woensdag 18 november in het EYE film museum te Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en het programma of schrijf u direct in.

Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel met CycloMedia op onze website.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen