Jong Bouwend Nederland - Verleid je klant in 1 minuut!

Door Yvonne van Zijl , 30 oktober 2015

Jong Bouwend Nederland - Verleid je klant in 1 minuut!

Een onvergetelijke positieve indruk achter laten, wie wil dat niet? Lichaamshouding, taal en stemgebruik, persoonlijke verzorging en kledingkeuze spelen een belangrijke rol bij de indruk die je maakt én achterlaat! De JBN-management training van 17 november aanstaande staat dit keer in het teken van persoonlijke presentatie in de zakelijke/relationele sfeer. Leerzaam, inspirerend en plezier zijn de sleutelwoorden deze middag. Mis ‘m niet!

Programma

Arco Kats van het Trainingsbureau.nl zal de deelnemers in een dagdeel leren hoe het is om zakelijk te flirten en de juiste indruk achter te laten bij je klant. Vaardigheden die we gaan trainen met een ervaren gedragstrainer en door persoonlijke oefeningen met twee acteurs. Na de training heeft de deelnemer(meer) inzicht in zijn of haar persoonlijke stijl en nieuwe vaardigheden om die eigen stijl effectief in te zetten.

In tijd is het programma als volgt:

13.00 uur: ontvangst bij BouwSchool Breda, Biesdonkweg 31 te Breda
13.30 uur: start van de management training
15.30 uur: pauze
15.45 uur: vervolg training
18.00 uur: afronden en gezamenlijk diner

Locatie, aanmelden en kosten

De management training vindt op dinsdag 17 november plaats bij de BouwSchool Breda, Biesdonkweg 31 te Breda.  
De leden van JBN regio Zuid hebben een persoonlijke e-mail met uitnodiging ontvangen waarmee zij zich kunnen aanmelden voor de training. Voor de leden van JBN regio Zuid zijn aan deze middag geen kosten verbonden.

Tot slot

Geslaagde communicatie met medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers of wie dan ook, staat of valt met hoe de boodschap gebracht wordt. Dat bleek uit duidelijk uit het college bij de Rotterdam School of Management op 14 oktober jl. In deze training gaan we weer een stap verder in het beter leren overbrengen van je verhaal. Een bijzondere middag waar het JBN-bestuur al naar uitkijkt!


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

Y. (Yvonne) van Zijl

Beleidsmedewerker