Renault uitgeroepen tot EVO Bedrijfsautomerk van het jaar

Door Roeland Contzé , 10 november 2015

Renault uitgeroepen tot EVO Bedrijfsautomerk van het jaar

EVO wil met de ‘Bestelautomerk van het Jaar’-verkiezing het belang van service benadrukken, aangezien ondernemers een bestelauto nodig hebben om hun werk te kunnen doen. Met de verkiezing van ‘Bestelautomerk van het Jaar’ is de stem van de eigenaar van de bedrijfsauto centraal gesteld.

Honderden ondernemers – samen goed voor meer dan zesduizend bestelauto’s – beoordeelden de merken in hun wagenpark op diverse aspecten, zoals brandstofverbruik, uitvoeringsmogelijkheden, bestuurderservaringen, dealernetwerk en innovatief vermogen. Behalve dat het brandstofverbruik zelfs meer dan aan de verwachtingen voldeed, beoordeelden veel bestuurders de rijervaringen met de Renault-bestelauto’s als zeer goed. Ook scoorde Renault uitstekende punten op het gebied van lage onderhoudskosten, terwijl de door het dealernetwerk verleende service hoog wordt aangeslagen. Met het onlangs geïntroduceerde Renault Pro+ expert merk zal Renault, Europees marktleider sinds 1998, zijn services nog verder versterken en uitbouwen.

Leden van Bouwend Nederland profiteren naast de hoge kwaliteit uitstekende service van Renault ook nog eens van zeer hoge kortingen. Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel met Renault op onze website en ervaar zelf waarom Renault verkozen is tot bedrijfsautomerk van het jaar.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen