Exclusief voor leden met een Presentpolis 50% korting op otoplastieken en correctiebrillen

Door Roeland Contzé , 10 november 2015

Leden die gebruik maken van het Zorgcollectief van Bouwend Nederland profiteren tot 31 december 2015 van de gratis Presentpolis voor werkgevers.

Met Present heeft u toegang tot ruim 80 gezondheidsoplossingen. Graag willen wij u wijzen op het zeer aantrekkelijk aanbod van 50% korting op otoplastieken op maat en 50% korting op eersteklas veiligheids- en beeldschermbrillen. De korting geldt ongeacht het aantal medewerkers. Enkel bij beeldschermbrillen geldt een maximale vergoeding van € 100,- per medewerker. Uw medewerkers zijn hiermee voor een kleine investering optimaal beschermt.

Via onderstaande link op de website van Zilveren Kruis kunt u een offerte aanvragen bij onze ledenvoordeelpartners Secur (inclusief Hans Anders) of Intersafe Groeneveld (inclusief Pearle, Eye Wish en Schoonenberg).

Indien u voor meerdere medewerkers van dit aanbod gebruik wilt maken, kunt u op het formulier in plaats van de naam van de medewerker het aantal medewerkers invullen waarvoor u de aanvraag doet. Het maakt overigens niet uit of uw medewerker zelf een zorgverzekering in de mantel heeft. Het formulier van Zilveren Kruis geldt ook indien u de collectieve mantel bij Avéro heeft lopen.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Maakt u nog geen gebruik van het zorgcollectief bij Zilveren Kruis Achmea of Avéro Achmea kijk dan op onze website voor meer informatie of vraag direct uw collectiviteitsnummer aan voor 2016.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen