Premie Bouwend Nederland zorgmantels 2016 bekend

Door Roeland Contzé , 20 november 2015

Premie Bouwend Nederland zorgmantels 2016 bekend

Net als voorgaande jaren is het ook voor 2016 mogelijk om via Bouwend Nederland een zorgverzekering af te sluiten. De Bouwend Nederland zorgmantel is met zijn scherpe prijs en uitgebreide voorwaarden niet alleen interessant voor uw werknemers, maar door de arbeidsgerelateerde zorg, gratis Present! Light en 25% korting op Present! óók voor uw onderneming.

De hoge kortingen van 10% op de basisverzekering en 15% op aanvullende pakketten maken het zorgaanbod in de mantels van Bouwend Nederland concurrerend ten opzichte van de markt. Bij jaarlijkse vooruitbetaling krijgt u nog eens 3% extra korting op uw verschuldigde premie. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende serviceniveaus en dekkingen.

De premies voor 2016 zijn als volgt:

In onze brochure leest u meer informatie over de Bouwend Nederland zorgmantel 2016 en kunt u direct een collectiviteitsnummer aanvragen. Op de webpagina’s van Zilveren Kruis en Avéro Achmea vindt u uitgebreide premietabellen, dekkingsoverzichten, wijzigingen en polisvoorwaarden.

Graag willen wij u nogmaals wijzen op het zeer aantrekkelijke aanbod van 50% korting op otoplastieken op maat en eersteklas veiligheids- en beeldschermbrillen, waar u met uw huidige Presentdekking gebruik van kunt maken. Deze actie is geldig t/m 31 december 2015. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar een artikel op onze website.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen