Denk aan uw weerverletdekking!

Door Roeland Contzé , 24 november 2015

Denk aan uw weerverletdekking!

Afgelopen week hebben we te maken gehad met de eerste nachtvorst van het seizoen. Of dit een voorbode is voor een strenge winter kunnen we helaas niet voorspellen. Welk risico neemt u?

De weerverletdekking van CelsiusPro biedt u de mogelijkheid u in te dekken tegen de financiële gevolgen van (langdurige) ongunstige weersomstandigheden.

3% Ledenvoordeel
Leden van Bouwend Nederland ontvangen een korting van 3% op de genoemde premies. Bent u lid van de Vereniging van Waterbouwers of de Aannemersfederatie, dan ontvangt u ook de Bouwend Nederland ledenvoordeel korting.

Maatwerk via de website
Heeft u behoefte aan een kortere dekkingsperiode of een andere temperatuurnorm? Via de website kunt u een offerte op maat maken, waarbij u meerdere offertes kunt doorrekenen die het best passen bij uw behoefte. Ook kunt u hier de brochure downloaden en veel gestelde vragen bekijken.

5% No-payout regeling
Indien in het door u gekochte certificaat op de einddatum geen waarde is opgebouwd, ontvangt u een tegoedbon ter waarde van 5% van de betaalde premie. Deze tegoedbon heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na afloop van het certificaat en is uitsluitend in te wisselen bij aanschaf van een volgend weercertificaat. Deze tegoedbon is niet overdraagbaar aan.

Kijk voor meer informatie over de weerverletdekking CelciusPro op onze website. Of vul direct het aanvraagformulier standaard weercertificaat in.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen