Nieuw ledenvoordeel! Ritchie Bros. Auctioneers: ‘s werelds grootste industriële veilinghuis

Door Roeland Contzé , 25 november 2015

Nieuw ledenvoordeel! Ritchie Bros. Auctioneers: ‘s werelds grootste industriële veilinghuis

Jaarlijks wisselen honderdduizenden machines en trucks van eigenaar bij veilingen van Ritchie Bros. Ook in het Nederlandse Moerdijk houdt Ritchie Bros. ieder jaar zo’n vijf tweedaagse veilingen waar telkens een gigantisch aanbod van werkmaterieel naar de hoogste bieders gaat. Leden van Bouwend Nederland profiteren nu van extra voordeel als zij gebruik maken van deze veilingen wanneer ze materieel willen aanschaffen of juist willen afstoten om nieuwe investeringen te doen.

Bij iedere Ritchie Bros. veiling heeft u keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod van gebruikte en ongebruikte bouwmachines, trucks, tractoren, hoogwerkers, generatoren en vele andere voertuigen en items. Alle items worden op de veilingdagen zonder minimum biedingen of vastgestelde prijzen verkocht aan de hoogste bieders. Dit zorgt voor een zeer efficiënte en transparante omgeving waarin kopers en verkopers hun materieel ‘uitwisselen’.

Niet alleen zijn Ritchie Bros. veilingen zakelijk gezien nuttige en professionele marktplaatsen, ze zijn ook zeker de moeite waard om eens te zien en te beleven. Honderden bieders uit de hele wereld die op het puntje van hun stoel zitten, lange rijen bouwmachines die voorbij gereden worden en een ‘zingende’ Canadese veilingmeester die alle items in een razend tempo aan de hoogste bieders verkoopt. De veilingen zijn openbaar dus iedereen is welkom om te komen kijken.

Kijk op www.moerdijkveiling.nl voor een indruk van de veiling en het aanbod. De eerstvolgende veiling wordt gehouden op 3 en 4 december a.s.

Locatie:
Ritchie Bros. Auctioneers
Mark S Clarkelaan 21
Haven M 530 (Port of Moerdijk)
4761 RK Zevenbergen

Kijk op onze website voor meer informatie over het Ledenvoordeel met Richie Bros. of kijk op www.moerdijkveiling.nl als u interesse heeft in het kopen of verkopen van materieel bij Ritchie Bros.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen