Actie Komindebouw.nl 12 = 18 maanden wegens succes verlengd!

Door Roeland Contzé , 31 maart 2016

Actie Komindebouw.nl 12 = 18 maanden wegens succes verlengd!

Een licht herstel in de bouw- en infrasector zorgt voor werk, projecten en groei. Licht herstel zorgt er ook voor dat steeds meer ondernemers weer op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, stagiaires en/of leerlingen voor leerwerktrajecten. Bouwend Nederland heeft samen met haar ledenvoordeelpartner Komindebouw.nl gezocht naar een aantrekkelijk wervingskanaal voor u als Bouwend Nederland lid om op een passende manier uw organisatie en ook onze sector als interessante arbeidskans in beeld te brengen voor zowel starters alsook ervaren professionals.

Tijdelijke actie 12 = 18 maanden

Komindebouw.nl biedt exclusief aan de leden van Bouwend Nederland de mogelijkheid om gebruik te maken van een extra actie*: 18 maanden onbeperkt vacatures, stages, leerwerkplekken en SROI-projecten presenteren op Komindebouw.nl voor slechts € 63,- per vestiging. Reacties van kandidaten komen direct in uw mailbox, u bouwt een eigen database op van interessante kandidaten.

Heeft u zelf geen tijd om vacatures op Komindebouw.nl te plaatsen? Geen probleem! Komindebouw.nl ondersteunt u gratis bij het online plaatsen van 10 vacatures en het samen verder inrichten van uw bedrijfsprofiel.

Deelnemen op Komindebouw.nl is niet alleen voor uw organisatie interessant, maar biedt ook de sector grote voordelen, kansen en inzichten:

  • In beeld brengen van de bouw- en infrasector als een aantrekkelijke arbeidsmarkt;
  • Zonder tussenkomst van commerciële uitzendbureau’s en detacheerders werkgevers en kandidaten bij elkaar brengen;
  • Stimuleren instroom bouw- en infra opleidingen door kansen in beeld te brengen;
  • Opbouw database met starters en ervaren professionals binnen bouw, infra en techniek en meer.

Klik hier als u gebruik wilt maken van de 18 = 12 actie* of kijk op onze website voor meer informatie over het ledenvoordeel met Komindebouw.nl.

* De actie 12 = 18 geldt voor alle aanmeldingen bij Komindebouw.nl van leden van Bouwend Nederland voor 1 juli 2016.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen