Geef een origineel kerstgeschenk en interesseer de jeugd voor techniek

Door Roeland Contzé , 07 december 2015

Geef een origineel kerstgeschenk en interesseer de jeugd voor techniek

De komende feestdagen zijn een prachtige kans om uw bedrijf op een gemakkelijke en sociaal verantwoorde manier in de kijker te spelen.

Veel van uw collega’s hebben met het sponsoren van De Techniek Torens voor een basisschool in hun regio al een warm en origineel publiciteitsmoment verkregen bij de officiële presentatie van de lesmethode op de school. Tegelijkertijd bouwt u ook aan uw nieuwe generatie technisch personeel.

Wellicht denkt u nu aan uw kinderen of kleinkinderen of het kroost van uw personeel die op dit moment nog geen goed techniekonderwijs hebben op hun basisschool. Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van technisch personeel is het van belang zo vroeg mogelijk interesse voor techniek te kweken.

Twee redenen om nu actie te ondernemen: sponsor De Techniek Torens en bezorg uw bedrijf en een basisschool een super (warme) kerst!

De medewerkers van Creative Kids Concept helpen u graag met het verwezenlijken van dit feestelijke kerstcadeau. Bel 0113 257000 of mail naar rosemary@creativekidsconcepts.com.

Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel met de Techniek Torens op onze website of download hier de brochure met alle informatie.

Reacties van enthousiaste bouwbedrijven die u voorgingen:
Gemeente Rijswijk, Dura Vermeer en Volker Wessels bij de sponsoring van de Techniek Torens aan basisschool De Voorde in Rijswijk; “Het blijft leuk om te geven, zo’n toren. Ze worden telkens weer zo enthousiast ontvangen. Leuk!”

Van Wijk Bouw BV (Asperen) bij de sponsoring aan CBS het Kompas in Vuren en CBS de Wegwijzer in Heukelum; “Wat fantastisch om te zien dat scholen zo enthousiast zijn, daar worden wij dan ook weer enthousiast van!”Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen