Nieuw ledenvoordeel Pelican Rouge, de beste koffie voor de beste prijs!

Door Roeland Contzé , 07 december 2015

Nieuw ledenvoordeel Pelican Rouge, de beste koffie voor de beste prijs!

Iedere dag drinken meer dan 500.000 werknemers in Nederland de koffie van Pelican Rouge Coffee Roasters. Leden van Bouwend Nederland kunnen nu extra voordelig genieten van een heerlijke cappuccino gemaakt van versgemalen bonen tot een lekker, binnen enkele seconden gezet kopje zwarte koffie met een mooie crèmelaag.

Zoekt u een topkwaliteit koffiemachine voor een koffiebeleving die past bij uw bedrijf? Pelican Rouge Coffee Solutions heeft een uitgebreid assortiment koffiemachines, met verschillende capaciteiten en keuzemogelijkheden. Alle professionele koffiemachines van Pelican Rouge Coffee Solutions kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. De koffiemachines zijn eenvoudig te bedienen en onze compacte modellen zijn geschikt voor iedere plek.

Uw voordeel

  • 34% - 54% korting op automaten
  • 32% - 65% korting op koffie
  • 20% - 55% korting op het overige assortiment
  • Gratis service- en onderdelencontract*

Klanten besteden hun koffie- en frisdrankenvoorziening uit aan Pelican Rouge Coffee Solutions, omdat ze zich geen zorgen willen maken over de koffievoorziening in hun organisatie. Met Pelican Rouge kunt u altijd rekenen op de persoonlijke aandacht, die u als klant verdient. Zodat bij wat er ook gebeurt u van één ding altijd zeker bent, uw kopje koffie is perfect geregeld.

Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel met Pelican Rouge op onze website of neem direct contact op via 078-6544589 voor een advies op maat.

* Aan het gratis service- en onderdelencontract zijn voorwaarden verbonden, vraag hiernaar bij uw adviseur.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen