Jong Professionals Event Building Futures

Door Redactie, 05 januari 2016

Jong Professionals Event Building Futures

Ben jij ondernemer of een ondernemende professional en wil je succesvol en van betekenis zijn in de wereld van morgen? Dat kan! Op 11 februari 2016 kom je in contact met ‘De Nieuwe Makers’ en hun ideeën die jou inspireren om de wendbaarheid van jezelf en je organisatie te vergroten. Hoe ziet ondernemerschap eruit over vijf jaar? Op welke trends speel je in en welke diensten, producten en waarden lever je in 2020?

Jong Bouwend Nederland organiseert samen met de NVDO Jongerenboard, Young TVVL, Uneto-VNI, NVTG, FMN  het gezamenlijke Jong Professionals Event, Building Futures.
We nemen je mee naar de wereld van morgen. We halen je, in een niet alledaagse omgeving uit je comfortzone, maken je ‘prettig ongerust’ maar bieden je ook handvatten waarmee je direct aan de slag kan gaan om je adaptieve vermogen te vergroten.

Ondernemen en leren vanuit de toekomst lijkt onmogelijk, maar het is wel noodzakelijk. En het kan! Het begint met een ‘open mind’, inspiratie en de verbinding met creatieve en ondernemende breinen. Leer van de inspirerende sprekers en ontmoet de ‘meisjes en jongens’ uit de garageboxen en zolderkamers die in staat zijn om industrieën en bedrijven ‘te doen wankelen’ of ‘verpulveren’.

Er staat heel wat op het programma, maar het belooft een zeer informatieve en interactieve ochtend te worden, met plenaire- en parallelsessies. Een hoog netwerkgehalte met als afsluiting een lunchbuffet en rondleiding door De Nieuwe Stad voor geïnteresseerden.

Kijk voor het volledige programma op www.jongprofessionalsverenigd.nl Aanmelden ook via deze website.


ONDERWIJS EN OPLEIDING

Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken