Promoot uw duurzame renovatieproject: de inschrijving voor de Duurzaam Bouwen Awards 2016 sluit 24 januari!

Door Helen Visser , 07 januari 2016

Promoot uw duurzame renovatieproject: de inschrijving voor de Duurzaam Bouwen Awards 2016 sluit 24 januari!

Met een Duurzaam Bouwen Award kunt u uw duurzame renovatieconcept met een breed publiek delen. Schrijf u vandaag nog in voor de Duurzaam Bouwen Awards en reserveer 22 maart in uw agenda voor de prijsuitreiking op Building Holland! Winnaars krijgen naast dit nationale podium, media-aandacht in artikelen en filmpjes
In 2016 kunnen duurzame renovatieprojecten een Duurzaam Bouwen Award winnen. Dat is dé prijs voor organisaties die overtuigend laten zien wat zij op het gebied van duurzaam bouwen hebben bereikt.

Inschrijven kan nog tot en met 24 januari 2016. In maart worden de Duurzaam Bouwen Awards uitgereikt in vier categorieën:

  • Categorie 1: Gemeente / Regio: beoordeling o.a. op resultaten duurzaam bouwen beleid naar corporaties, commerciële vastgoed sector en particulieren en gerealiseerde duurzame renovatieproject(en) maatschappelijk of ander gemeentelijk vastgoed
  • Categorie 2: Woningcorporatie: beoordeling o.a. op voorbeeldig (regisserend) opdrachtgeverschap en gerealiseerde duurzame renovatieproject(en)
  • Categorie 3: Bouwpartij: beoordeling o.a. op voorbeeldige ketensamenwerking bij ontwikkeling en/of uitvoering en gerealiseerde duurzame renovatieproject(en)
  • Categorie 4: Partij met een Nul-op-de-meter renovatieaanpak voor gestapelde bouw

Bij alle inzendingen moeten duurzame resultaten aangetoond zijn met een landelijk erkend instrument.

De Awards worden uitgereikt aan de organisaties die de meest overtuigende integrale aanpak en spraakmakende resultaten op het gebied van duurzame renovaties laten zien. Categorie 4 is verbonden met het EU project NeZeR, dat internationaal kennis deelt en ontwikkelt over bijna-energieneutrale-gebouwrenovaties (BENG). Voor deze categorie kunnen partijen en/of consortia inschrijven die een energiezuinig renovatieplan hebben voor een bestaand appartementengebouw.

Rond 8 februari worden de genomineerde deelnemers bekend gemaakt. Op 22 maart 2016 vindt de uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards plaats tijdens Building Holland in de RAI Amsterdam. Meer informatie en inschrijven: www.duurzaambouwenawards.nl.

Inschrijven kan tot en met 24 januari 2016, rond 8 februari worden vervolgens de genomineerden bekend gemaakt. Op 22 maart 2016 vindt de uitreiking plaats van de Duurzaam Bouwen Awards, tijdens Building Holland in de RAI Amsterdam.

De Awards worden mogelijk gemaakt door, Bouwend Nederland, VNG, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Ministerie van Infrastructuur en Milieu en Duurzaam Gebouwd. W/E adviseurs verzorgt de organisatie.


DUURZAAMHEID ENERGIEZUINIGE BESTAANDE BOUW

Over de auteur

H. (Helen) Visser

Accountmanager