Jong Bouwend Nederland - Aan de slag met social media!

Door Yvonne van Zijl , 21 januari 2016

Jong Bouwend Nederland - Aan de slag met social media!

Social media als facebook, LinkedIn en twitter zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Privé niet, maar ook zakelijk niet. Heb je ook wel eens het gevoel dat je ‘er iets mee moet’ of ‘meer uit kan halen’? Maar wat dan? De JBN-management training van 23 februari aanstaande is speciaal ontwikkeld voor de bouw & infra. Concrete voorbeelden uit de praktijk en vooral zelf live aan de slag, daar gaat het deze dag om!

Programma 23 februari 2016

Inge Sijpkens en Sacha Murk zullen deze training voor ons verzorgen. Het programma start met een presentatie over de veranderingen die social media met zich mee hebben gebracht. Er is veel aandacht voor praktische voorbeelden en wat social media voor je bedrijf kunnen betekenen. Het grootste deel van de training ga je zelf aan de slag met LinkedIn en je persoonlijk profiel voor betere vindbaarheid, meer naamsbekendheid en versterking van je zakelijke netwerk.

In tijd is het programma als volgt:
• 14.30 uur: Ontvangst bij NH Hotel, Bevrijdingsweg 1 te Waalwijk
• 15.00 uur: Start training
o Social media en veranderde beeldvorming rond bedrijven
o Live aan de slag met LinkedIn
 Persoonlijk profiel
 Contact leggen met klanten en andere relaties
 Omgaan met informatie en discussies
• 20.00 uur: Afronden

Aan het eind van de middag is er gelegenheid voor een kort diner. De deelnemers ontvangen aan het eind van de training een handleiding met een checklist voor het opstellen van een effectief en compleet profiel, extra tips en trucs. Bovendien ontvang je een exemplaar van het boek ‘online marketing in de bouw’.


Aanmelden, kosten en praktische informatie

JBN-leden van regio Zuid hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen waarmee zij zich rechtstreeks kunnen aanmelden. Er zijn deze dag maximaal 20 plekken beschikbaar! Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Geef je je op, maar kun je onverhoopt toch niet meedoen, dan brengen wij € 100,-- in rekening.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Yvonne van Zijl, regiokantoor Zuid, via 0135350510 of y.vanzijl@bouwendnedernederland.nl.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

Y. (Yvonne) van Zijl

Beleidsmedewerker