Veiling voor KiKa tijdens de Infra Relatiedagen

Door Roeland Contzé , 21 januari 2016

Veiling voor KiKa tijdens de Infra Relatiedagen

Ledenvoordeelpartner Ritchie Bros. Auctioneers organiseert samen met Bouwend Nederland, Cobouw en de Infra Relatiedagen een benefietveiling in Hardenberg. Deze unieke veiling vindt plaats tijdens de Infra Relatiedagen op woensdagavond 3 februari vanaf 19:30 in de Demonstratiehal. De gehele veilingopbrengst gaat naar stichting Kinderen Kankervrij (www.kika.nl).

De 47 te veilen kavels zijn door exposanten en ledenvoordeelpartners ingebracht, variërend van een vrachtwagen lading zand en een Barista voor één dag tot een professionele webshop. De kavels worden zonder minimum biedingen verkocht aan de hoogste bieders. Een ‘zingende’ veilingmeester en bidcatchers van Ritchie Bros. maken dit tot een echte belevenis.

Kom ook en doe mee

Meedoen aan de veiling is eenvoudig en leuk, daarnaast draagt u direct bij aan een mooi doel. Alleen bijwonen mag natuurlijk ook, u krijgt dan een leuk beeld hoe een veiling in zijn werk gaat. De ledenvoordeelpartners die een kavel hebben ingebracht zijn: Ritchie Bros. Auctioneers, Reclamehekken.nl, Pelican Rouge, Mach3builders, GPS Buddy en Adviseurs 3.0. Bij de beursingang en stand 121 (Ritchie Bros.) zijn tevens gedrukte veilingbrochures beschikbaar.

Kijk hier voor meer informatie en een actueel veilingaanbod. 

Bezoek de Infra Relatiedagen en kom naar de veiling. Toegang tot de beurs is gratis (klik hier om aan te melden). De Veiling voor KiKa begint om 19:30 in de Demonstratiehal (Hal 7). Er wordt vooraf uitleg gegeven over het bieden en er vindt een demonstratieronde plaats.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen