Mobiele website bouwendnederland.nl live!

Door Alex Nieuwenhuis , 28 januari 2016

Mobiele website bouwendnederland.nl live!

De nieuwe mobiele website van Bouwend Nederland is sinds deze week beschikbaar voor uw smartphone en tablet! U kunt nu nog gemakkelijker profiteren van Mijn Bouwend Nederland. Ons online nieuws, de praktische informatie, de hulpmiddelen en overige dienstverlening heeft u nu op zakformaat binnen handbereik.

Wat kan ik met de mobiele site?

Surft u met uw smartphone of tablet naar www.bouwendnederland.nl, dan past de website zich vanzelf aan naar het schermformaat van uw device. Ongeacht welk merk of type. Zo kunt u alle informatie en diensten nog makkelijker raadplegen. Zowel op het openbare gedeelte als op Mijn Bouwend Nederland, het besloten gedeelte voor leden. Logt u in op de website, dan kunt u vanaf nu dus ook met uw mobiele device gemakkelijk het laatste bouwnieuws, interessante praktijk- en netwerkbijeenkomsten, handige informatie over de cao en meer raadplegen.

Voeg de site toe aan uw beginscherm

Iedere smartphone of tablet heeft de mogelijkheid om een snelkoppeling naar de mobiele site van Bouwend Nederland te maken. U kunt dan vanaf het beginscherm van uw device rechtstreeks naar de website van Bouwend Nederland.

iPhone of iPad
1. Surf naar www.bouwendnederland.nl
2. Klik op de deelknop
3. Klik op ‘Zet in beginscherm’
4. Klik op Voeg toe’

Android-toestellen
1. Surf naar www.bouwendnederland.nl
2. Klik op de knop ‘Meer’
3. Klik op ‘Sneltoets toevoegen startscherm’

Windows-toestellen
1. Surf naar www.bouwendnederland.nl
2. Klik op de knop ‘Meer’
3. Klik op ‘Aan startscherm vastmaken’

Surf vandaag nog naar www.bouwendnederland.nl en ervaar het gemak.

Door in te loggen op www.bouwendnederland.nl, komt u op Mijn Bouwend Nederland. U krijgt dan nieuws, bijeenkomsten, andere hulpmiddelen en nog veel meer op een presenteerblaadje aangereikt. Heeft u nog geen inloggegevens? Ga dan naar onze registratiepagina voor het aanvragen van een inlog. U ontvangt dan binnen uiterlijk 1 werkdag uw inlogcode. Bent u uw wachtwoord kwijt? Voer uw e-mailadres dan in op deze pagina.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

A.C. (Alex) Nieuwenhuis

Communicatieadviseur