Reclamehekken.nl op de veiling voor KiKa tijdens de Infra Relatiedagen

Door Roeland Contzé , 01 februari 2016

Reclamehekken.nl op de veiling voor KiKa tijdens de Infra Relatiedagen

Bouwend Nederland organiseert samen met ledenvoordeelpartner Ritchie Bros. Auctioneers, Cobouw en de Infra Relatiedagen een benefietveiling in Hardenberg. Deze unieke veiling vindt plaats tijdens de Infra Relatiedagen op woensdagavond 3 februari vanaf 19:30 uur in de Demonstratiehal. De gehele veilingopbrengst gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij (www.kika.nl).

De 46 te veilen kavels zijn door exposanten en ledenvoordeelpartners ingebracht. Zo kunt u bijvoorbeeld bieden op drie bedrukte reclamedoeken van 4 meter + opmaak (full color, omzoomd en met ringen
geslagen). De doeken passen precies op een bouwhek, aangeboden door ledenvoordeelpartner Reclamehekken.nl.

De kavels worden zonder minimum biedingen verkocht aan de hoogste bieders. Een ‘zingende’ veilingmeester en bidcatchers van Ritchie Bros. maken dit tot een echte belevenis.

Kom ook en doe mee!

Meedoen aan de veiling is eenvoudig en leuk, daarnaast draagt u direct bij aan een mooi doel. Alleen bijwonen mag natuurlijk ook, u krijgt dan een beeld hoe een veiling in zijn werk gaat.

Kijk hier voor meer informatie en een actueel veilingaanbod.

Bezoek de Infra Relatiedagen en kom naar de veiling. Toegang tot de beurs is gratis (klik hier om aan te melden). De Veiling voor KiKa begint om 19:30 uur in de Demonstratiehal (hal 7). Er wordt vooraf uitleg gegeven over het bieden en er vindt een demonstratieronde plaats.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen