Uitnodiging clusterbijeenkomst op 17 maart in Veenendaal

Door Jan Overtoom , 10 februari 2016

Uitnodiging clusterbijeenkomst op 17 maart in Veenendaal

Op donderdag 17 maart 2016 zal in Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73 in Veenendaal een clusterbijeenkomst van Bouwend Nederland worden georganiseerd.


De clustervergadering is bedoeld voor de leden in Utrecht/'t Gooi. Ook niet-afdelingsleden zijn welkom. U dient wel lid te zijn van Bouwend Nederland. De afdelingsleden van Utrecht, Noord West Utrecht, 't Gooi, Amersfoort en Veenendaal zullen door de afdelingen rechtstreeks worden uitgenodigd.

Deze clusterbijeenkomst zal in het teken staan van een aantal interessante en informatieve workshops. U kunt zich bij het inschrijven voor één van deze bijeenkomsten opgeven.

Na afloop van de workshops zullen de afzonderlijke afdelingen hun reguliere ledenvergadering houden.
Het programma zal worden afgesloten met een borrel gevolgd door een diner.


Aanbod workshops

  1. Internet of Things voor de bouwsector Wat betekent #IoT en heeft de bouwsector ook iets aan Internet of Things? Laat u inspireren en verbazen over de snelheid en de mogelijkheden die de toekomst brengt. Wienke Giezeman en Johan Stokking van The Things Network nemen u samen met John Tillema van Tweetonig, mee in de wereld van de vooruitgang en nieuwe mogelijkheden. Deze workshop gaat over wat er kan en wat u kunt bedenken.
  2. Kwaliteitsborging in de bouw. Straks is de uitvoerende bouwer verantwoordelijk voor de kwaliteit en zal de rol van de gemeente afnemen (alsmede de leges). Er verandert veel voor de bouwbedrijven. Jan Pieter van Dalen, senior consultant van Nieman Raadgevende Ingenieurs Kwaliteitsborging zal u in een workshop daarover informeren.
  3. Meerwerk en oplevering. Dagelijks worden bouwbedrijven geconfronteerd met discussies over meer- en minderwerk. Reina Uittenbogaard van Bouwend Nederland Advies zal u aan de hand van praktijkvoorbeelden vertellen welke lessen u voor uw bedrijf hieruit kunt trekken.
  4. Bouwend Nederland Ledenvoordelen. Door gebruik te maken van de ledenvoordelen profiteert u optimaal van uw lidmaatschap. 80% van de leden maakt gebruik van de ledenvoordelen, 33% realiseert hiermee zelfs meer korting dan dat aan contributie wordt betaald en verdient dus op het lidmaatschap. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer! Roeland Contzé, manager Ledenvoordelen, zal u hier meer over vertellen.

Programma
15.45 – 16.00 uur   inloop met koffie en thee
16.00 – 16.15 uur   welkom door Hans Koopman, voorzitter afdeling Veenendaal gevolgd  door regiomededelingen door Jan Overtoom
16.15 – 17.00 uur   workshop
17.00 – 17.15 uur   wisseling programma
17.15 – 18.15 uur   ledenvergadering
18.15 – 20.30 uur   borrel met aansluitend diner

Graag ontvangen wij dit reactieformulier volledig ingevuld retour. Graag vóór vrijdag 4 maart 2016. Vergeet niet eventuele dieetwensen aan te geven. Na aanmelding uwerzijds wordt er ook op uw komst gerekend. Bij niet verschijnen worden de gemaakte kosten aan u doorberekend. Ook als u er niet bij kunt zijn ontvangen wij graag uw reactie.

Graag tot ziens op 17 maart in Veenendaal!

Reactieformulier in pdf.Over de auteur

Jan Overtoom

Regiomanager Randstad Noord van Bouwend Nederland