Exclusief voor leden: korting bij Dacia!

Door Roeland Contzé , 16 februari 2016

Exclusief voor leden: korting bij Dacia!

Bouwend Nederland heeft in samenwerking met Renault, als enige partij in Nederland, korting kunnen bedingen bij Dacia.

Door de toch al zeer scherpe prijzen van Dacia was het tot nu toe niet mogelijk korting te bedingen, het is dan ook uniek in Nederland en exclusief voor leden van Bouwend Nederland dat u naast de korting bij Renault u nu ook kunt profiteren van 2% korting op alle Daciamodellen.

Met Dacia bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien biedt Dacia zijn klanten een speciaal onderhoudsprogramma en handige aftersalesservices tegen een betaalbare prijs. De voertuigen van Dacia zijn goed doordacht, praktisch in gebruik en eenvoudig in onderhoud.

Dacia profiteert van de ervaring en kennis van de Renault Groep bij het ontwikkelen en produceren van robuuste, betrouwbare auto’s. Voor elke Dacia geldt een uitgebreide fabrieksgarantie van drie jaar met een maximum van 100.000 kilometer.

Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel met Renault en Dacia op onze website, hier vindt u onder anderen een link naar de dichtstbijzijnde dealer en het kortingsoverzicht 2016 van Renault.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen