Energie-inkoop via Bouwend Nederland ook in 2016 aanzienlijk goedkoper

Door Roeland Contzé , 17 februari 2016

Sinds de start van het ledenvoordeel met Hellemans Consultancy B.V. hebben ruim 150 leden een substantiële besparing behaald op hun energiekosten. De totale besparing over het verbruik in 2015 was nagenoeg € 100.000.

Voor leden van Bouwend Nederland wordt een zo optimaal mogelijk contract uit de energiemarkt gehaald. Naast collectieve energie-inkoop (EnergyDeal) behoort een contract met maatwerk ook tot de mogelijkheden, hierbij wordt rekening gehouden met uw individuele eisen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een energiecontract dat past binnen de CO2-prestatieladder.

Ter indicatie vindt u hieronder in de tabel de actuele energietarieven van het collectief die vergeleken zijn met de actietarieven van de drie grote energiemaatschappijen. U ziet, overstappen kan u direct geld besparen.

Tariefvergelijking met actietarieven van de drie grote energiemaatschappijen gepubliceerd in de maand februari 2016.

Klik hier voor meer informatie over het ledenvoordeel met Hellemans Consultancy B.V.

Wilt u direct weten wat uw mogelijkheden zijn? Laat dan vrijblijvend een besparingsberekening maken waarna u kunt beslissen of u wenst over te stappen in het collectief. U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met onze partner Hellemans Consultancy B.V. Uw contactpersoon Marlies Guliker is bereikbaar per e-mail via servicedesk@hellemansconsultancy.nl of telefonisch op nummer 030-2255017.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen