Optreden Greet Pipijn krijgt vervolg

Door Petra Landmeter , 25 februari 2016

Optreden Greet Pipijn krijgt vervolg

Tijdens de Regiodag Zuid op 27 januari jl. in Veldhoven werd de workshop "Het Nieuwe Leiderschap" van mevrouw Greet Pipijn goed bezocht. Mede gezien het aantal positieve reacties van de deelnemers en feit dat de workshopduur als te kort werd ervaren, komt zij opnieuw naar Brabant.

Alle leden hebben begin februari een uitnodiging ontvangen. U kunt zich nog aanmelden via de link uit die uitnodiging of door te mailen naar regiozuid@bouwendnederland.nl

U bent allen van harte welkom op:

Woensdag 30 maart 2016
Van 15.30 tot 17.30 uur
Locatie: EnTrada, Ellen Pankhurststraat 1, Tilburg


Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de “soft skills”, de "zachte vaardigheden". Na afloop van het programma zorgen wij voor een aangeklede borrel.

De “soft skills” blijken in het bedrijfsleven de doorslaggevende factor te zijn, zowel voor het bedrijfsresultaat in cijfers als voor het welzijn van de medewerkers en de cultuur van een bedrijf.
Het goede nieuws is dat deze “zachte vaardigheden” maakbaar zijn, iedereen, ook de bedrijfsleider kan hier elke dag nieuwe en betere keuzes in maken.
In deze nadere kennismaking met “Emotionele Intelligentie en leiderschap” kom je te weten wat dit begrip inhoudt, wat de link is met je succes van je bedrijf en krijg je direct al een paar praktische tips mee die je dadelijk kan inzetten voor meer impact op je medewerkers !
Zie hier ook haar website.ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

P. (Petra) Landmeter

Secretaresse regio Zuid