Profiteer nu van extra voordeel op grootformaat printers

Door Roeland Contzé , 01 maart 2016

Profiteer nu van extra voordeel op grootformaat printers

Via het ledenvoordeel van Misco kunt u profiteren van een extra inkoopkorting op grootformaat printers. Misco heeft speciaal voor de leden van Bouwend Nederland een extra inkoopkorting bij HP weten te organiseren.

Zo heeft u voor slechts € 1.999,- de HP DesignJet T730-printer van 36 inch, een robuuste en compacte grootformaatprinter voor CAD- en algemene toepassingen. Bespaar tijd met het intuïtieve en smartphone-achtige touchscreen en werk sneller dankzij de mogelijkheid om onderweg af te drukken vanaf uw mobiele apparaat.

Ook de HP DesignJet T830 36-inch Multifunctionele Printer koopt u met extra voordeel. Voor slechts € 3.999,- heeft u een robuuste en compacte A0 WiFi-printer die geschikt is voor CAD- en algemene toepassingen, printen en kopiëren. Met een ingebouwde scanner én een onovertroffen prijs maakt de HP DesignJet T830-multifunctieprinter multitasken goedkoper dan ooit. Druk af, scan, kopieer en deel met deze Wi-Fi-MFP van 36 inch, ideaal voor op kantoor en de bouwplaats.

Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel met Misco op onze website of neem voor meer informatie over deze actie contact op met Jeroen Schreur, Printing Solutions Specialist bij Misco Nederland. Hij is bereikbaar via bouwendnederland@misco.nl of via 06 511 79 900.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door HP, loopt tot en met 31 mei 2016 of zolang de voorraad strekt en geldt alleen voor leden van Bouwend Nederland.


INFORMATISERING VAN DE BOUWKETEN

Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen