Update: bouwbedrijven te koop

Door Roeland Contzé , 14 maart 2016

Update: bouwbedrijven te koop

Onze ledenvoordeelpartner Olde Hartman Advies B.V. is actief op het gebied van bedrijfsoverdracht, fusies en overnames in de bouwnijverheid en begeleidt jaarlijks meerdere overnametrajecten in de bouw succesvol. Hieronder treft u een selectie aan van gevraagde en aangeboden bedrijven, meer profielen vindt u onder de tab 'Hulpmiddelen'.

Bouwbedrijf regio Leiden - Amsterdam

Allround en ervaren familiebedrijf is op zoek naar een overnamekandidaat. Het bedrijf heeft een gemiddelde omzet van circa 1,5 miljoen euro en is actief in onder andere het nieuwbouw-, verbouw-, onderhoud- en renovatiesegment. De onderneming werkt met circa 5 personeelsleden voor bedrijven, VvE’s, scholen en particulieren. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Aannemingsbedrijf Den Haag - Rotterdam

Ter overname aangeboden een bouwbedrijf voornamelijk actief in het renovatie- en onderhoudssegment in de regio Zuid-Holland. De onderneming maakt een omzet van circa 3 miljoen euro en werkt voornamelijk voor professionele opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, beleggers en een scholengemeenschap. Het bedrijf heeft veel vaste relaties, een goede reputatie en boekt zeer goede resultaten.

Bouwbedrijf Utrecht - Gelderland

Midden in Nederland zoekt een allround bouwbedrijf actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment een overnamekandidaat. Dit bedrijf is zeer geschikt voor zowel overname door een bedrijf of geleidelijk door een MBI kandidaat. Opdrachtgevers zijn onder andere woningbouwverenigingen, gemeente, scholen en bedrijven. De omzet bedraagt circa 3 miljoen euro en de orderportefeuille is goed gevuld. Deze onderneming heeft veel vaste relaties en een goede reputatie, betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Bouwbedrijf regio Het Gooi

Zeer gerenommeerd bouwbedrijf in Het Gooi ter overname aangeboden. Het bedrijf heeft circa 5 personen in dienst en werkt voor gemeente, bedrijven en particulieren in het gebied Het Gooi - Amsterdam. De jaarlijkse omzet ligt rond de 1 miljoen euro, de orderportefeuille is redelijk gevuld. Het bedrijf is voornamelijk actief in onderhoud-, verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Het bedrijf heeft vele vaste relaties en een goede reputatie en de huidige directie wil in onderling overleg tot maximaal 2 jaar na overname betrokken blijven.

Bouwbedrijf regio Friesland - Groningen

Ter overname aangeboden een bouwbedrijf actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment met een omzet van circa 1 miljoen euro. De opdrachtgevers bestaan uit gemeente, scholengemeenschap, zorginstellingen, architecten, bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft een redelijk gevulde orderportefeuille en een personeelsbestand van circa 5 personen, met daarnaast veel vaste relaties. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Meer informatie is te vinden via www.oldehartmanadvies.nl en het totale aanbod van overnamemogelijkheden via www.bouwbedrijvenbeurs.nl.

Wenst u hierover met Olde Hartman Advies B.V. van gedachten te wisselen of heeft u vragen? U kunt rechtstreeks contact opnemen met de heer Richard Olde Hartman via 033 455 58 89 of via info@bouwbedrijvenbeurs.nl.

Ook verwijzen wij u graag naar de ledenvoordeelpagina van Olde Hartman Advies B.V.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen