CAD & Company eerste netwerkpartner Bouwend Nederland

Door Joppe Duindam , 03 mei 2016

CAD & Company eerste netwerkpartner Bouwend Nederland

CAD & Company is de eerste netwerkpartner van Bouwend Nederland. Met de introductie van het netwerkpartnerschap wordt het voor andere bedrijven in de bouwkolom, zoals accountants, (software)leveranciers en adviseurs mogelijk zich aan te sluiten bij Bouwend Nederland. Rob Oud en Fries Heinis bevestigden afgelopen donderdag de samenwerking.

Rob Oud: “CAD & Company jaagt innovaties aan. We helpen de processen van bouwbedrijven door nieuwe technologien te introduceren en daar trainingen voor te verzorgen. Wij geloven dat innovaties bouwbedrijven toekomstbestendig maken en dat de opdrachtgevers daar ook van profijt van hebben. De samenwerking met Bouwend Nederland biedt ons de kans om de opgedane kennis met nog meer bouwbedrijven te delen.”

CAD & Company helpt de bouw- en infrabranche met het verbeteren van ontwerp-, uitvoerings- en bedrijfsprocessen. Dit doen zij door inzet van nieuwste technologieën én professionals met kennis en ervaring in de bouwkundige, civiele en industriële sector. Een voorbeeld hiervan is het BIM-model gebruiken en verrijken tijdens de uitvoering van projecten, zoals bij de realisatie van 2 woontorens in Rotterdam met behulp van BIM360 aanpak.

“Door hun innovatieve open aanpak is CAD & Company een waardevolle aanvulling voor onze vereniging,” aldus Fries Heinis van Bouwend Nederland. “We halen zo meer kennis de vereniging binnen over bijvoorbeeld 3D-scannen en visualisatie van projecten. Zo helpen we onze leden om zich deze innovaties sneller eigen te maken.”

Met de netwerkpartners geeft Bouwend Nederland invulling aan de behoefte om binnen de vereniging meer te netwerken en kennis te delen. Bij de activiteiten wordt meer interactie gezocht met de sector. Het netwerkpartnerschap wordt geleidelijk open gesteld.

Bouwend Nederland biedt méér

Dit onderwerp is onderdeel van het programma ‘Bouwend Nederland biedt méér’.  ‘Bouwend Nederland biedt méér’ heeft als vervolg op ‘Vernieuwend Verbinden’ ten doel de dienstverlening naar leden uit te breiden en efficiënter te maken. Het programma omvat 12 deelprojecten die enerzijds de dienstverlening uitbreiden, het netwerk vergroten en de lobby versterken en die anderzijds de efficiency vergroten binnen het bureau en de vereniging. Klik hier voor meer informatie.


MARKT

Over de auteur

J.S.S. (Joppe) Duindam

Accountmanager