Doorontwikkelingen De BouwApp, een exclusief aanbod

Door Roeland Contzé , 07 juni 2016

Doorontwikkelingen De BouwApp, een exclusief aanbod

In 2013 werd De BouwApp officieel gelanceerd tijdens de Dag van de Bouw. Een laagdrempelige app om met projectbetrokkenen op een interactieve manier te communiceren over zaken als hinder en voortgang. Meer dan 15.000 mensen hebben de app inmiddels gedownload en meer dan 50 bouwbedrijven gebruiken De BouwApp om te communiceren over ruim 200 bouw- en infraprojecten.

In de afgelopen 3 jaar is de app uitvoerig getest en doorontwikkeld op de plek waar het gebeurt: de praktijk. Steeds meer opdrachtgevers vragen om een tevreden projectomgeving. Maar hoe bereik je dit? Hoe weet je tijdens de werkzaamheden dat je op de goede weg zit? Hoe kun je bijsturen, zodat je na afloop tevreden omwonenden en opdrachtgever hebt?

Waar versie 1.0 vooral gericht was op zenden van informatie (van aannemer naar omgeving), zal versie 2.0 meer gericht zijn op halen van informatie (van omgeving naar aannemer). Deze andere insteek vraagt een nieuwe app.

Het ontwikkelen van de vernieuwde BouwApp moet voor 65% gefinancierd worden door middel van crowdfunding. Crowdfunding is een alternatieve wijze om een project te financieren. Bedrijven die meedoen worden betrokken bij de ontwikkeling van de app. Met het betalen van het voorschot krijgt het bouwbedrijf een jaarabonnement, dat ingaat op het moment dat de app gebruiksklaar is. Deelnemers krijgen hiermee € 500,- tot € 2.000,- korting.

Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel met De BouwApp op onze website of klik hier voor dit exclusieve aanbod.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen