Interessante bijeenkomsten van onze ledenvoordelenpartners

Door Roeland Contzé , 07 juni 2016

De ledenvoordelen partners organiseren regelmatig interessante bijeenkomsten waar u als lid gratis aan kunt deelnemen. In deze rubriek brengen wij er een aantal graag onder uw aandacht.

ArboDuo organiseert 16 juni 2016 van 9:00 tot 9:45 uur een Webinar.

Up-to-date over wetgeving ERD-WGA, verzuimpreventie en risicomanagement

Tijdens het webinar ‘Up-to-date over wetgeving ERD-WGA, verzuimpreventie en risicomanagement’ vertellen experts Perry Perdok (accountmanager Verzekerd, ArboNed), Ed Dokter (adviseur sociale zekerheid, SV Land) en Ingeborg Hettinga (managing consultant, ArboNed) in drie kwartier over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, verzuim, preventie en het verzekeren hiervan.

Inhoud

  • Toelichting op de wetswijzing Werk & Zekerheid.
  • De veranderingen binnen de WIA (Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen) volgen elkaar in razend tempo op. Wat moet u weten?
  • Voor wie gelden de nieuwe spelregels per 1 januari 2017 rond het eigen risico dragerschap werkhervatting gedeeltelijk arbeidsgeschikten (ERD WGA) en hoe kunt u hierop voorsorteren?
  • Welke informatie is belangrijk bij het adviseren van uw klanten rond het zelf dragen van financiële risico’s (ERD) of het (deels) verzekeren van arbeidsongeschiktheid van werknemers?
  • Hoe kunt u uw klanten bijstaan in het zoveel mogelijk voorkomen van langdurig verzuim?
  • Hoe kunnen we komen tot gezamenlijk risicomanagement voor onze klanten?
  • Praktijk cases.

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden.

Ritch Bros organiseert 29 en 30 juni de eerstvolgende veiling in Moerdijk met een zeer groot aanbod werkmaterieel.

Jaarlijks wisselen honderdduizenden machines en trucks van eigenaar bij veilingen van Ritchie Bros. Ook in het Nederlandse Moerdijk houdt Ritchie Bros. ieder jaar zo’n vijf tweedaagse veilingen waar telkens een enorm aanbod van werkmaterieel naar de hoogste bieders gaat.

Tijdens de veiling heeft u keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod van gebruikte en ongebruikte bouwmachines, trucks, tractoren, hoogwerkers, generatoren en vele andere voertuigen en items. Alle items worden op de veilingdagen zonder minimum biedingen of vastgestelde prijzen verkocht aan de hoogste bieders.

Leden van Bouwend Nederland profiteren van extra voordeel als zij gebruik maken van deze veilingen. Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel op onze website. Of kijk op www.moerdijkveiling.nl voor een indruk van de veiling, de veilingbrochure en het aanbod op 29 en 30 juni.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen