Jong Bouwend Nederland - Inschrijving Masterclass 2016 geopend

Door Redactie, 12 juli 2016

Na de zomer gaat ie weer draaien! De rollercoaster voor persoonlijke ontwikkeling voor aankomende managers en directeuren in de bouw: De JBN Masterclass 2016. Wil je je voorbereiden op eindverantwoordelijkheid? Richting geven aan je eigen toekomst? En aan de toekomst van het bedrijf?Wil je anders leren kijken naar management en leiderschap?

Een nieuwe blik op technische innovatie en duurzaam bouwen? Wil je anders omgaan met klanten? Ander gedrag in communicatie? Een nieuw perspectief op kansen in de markt? En op je eigen toekomst?

Zoek je daartoe gelijkgestemden? Inspiratie en uitdaging? Sparring partners van je eigen leeftijd én experts met decennia ervaring? Wil je discussies met ondernemers uit de bouw én uit andere sectoren? Kortom: wil je een weergaloze ontdekkingsreis maken op het gebied van persoonlijk leiderschap? Dan is dit je kans.

De JBN Masterclass 2015 is recent zeer succesvol afgesloten. Wil je weten wat de deelnemers er van vonden? Kijk dan de compilatie van hun eindpresentaties op http://jbnmasterclass.nl/jbn-masterclass-durf-jij-het-aan

Daar vind je ook de nieuwe cursusdata en de mogelijkheid om je in te schrijven. Of een optie te nemen. In totaal is er plaats voor 16 deelnemers. Toedeling van plaatsen gaat op volgorde van aanmelding en vol is vol.Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken