Jong Bouwend Nederland - College leiderschap en verbaal meesterschap

Door Redactie, 13 juli 2016

Jong Bouwend Nederland - College leiderschap en verbaal meesterschap

Nuchter (bouwend) Nederland is geen land van managementgoeroes maar in Remco Claassen hebben we er warempel één. Jong Bouwend Nederland regio Randstad Zuid nodigt je uit voor een college waar je nog lang aan zult terugdenken. Voor een circa 1,5 uur durend college hebben wij Remco Claassen (een van de meest gevraagde sprekers van het land) uitgenodigd een meeslepend college te geven over leiderschap, persoonlijke effectiviteit, overtuigen en beïnvloeden.

Remco is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op het ontwikkelen van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. Hij hanteert motto’s als: ‘leiderschap hoeft geen pijn te doen’ en ‘als je geen plan hebt, wordt je ingezet in andermans plannen.’

Succesvolle mensen (zowel zakelijk als privé) hebben drie zaken gemeen:
* ze weten goed WIE ze zijn
* ze hebben duidelijk voor ogen WAT ze willen
* ze zijn in staat dat met hun OMGEVING voor elkaar te krijgen.

Hoe voorkom je dat mensen hun werk zien als geaccepteerd leed? Hoe zorg je dat het effect van jouw passie en talent optimaal wordt (congruent)? Hoe vind je geluk? Hoe kom je bij jouw energie en de energie van anderen? Hoe werkt jouw ‘emotionele bank account’? Hoe bereikt je optimaal resultaat voor jezelf en voor jouw organisatie?
Allemaal zaken die in een hoog tempo aan bod komen.

Het JBN college leiderschap en verbaal meesterschap is op 15 september in Zoeterneer. JBN leden regio Randstad Zuid hebben de uitnodiging ontvangen. Wil je het college graag bijwonen, maar ben je geen JBN lid? Neem dan contact op met Yvonne Hiddink.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken